3 eksempler på effektiv blogginnhold for tannpleie

En bedriftsblogg forbedrer din generasjonsevne fordi det ikke bare er bra for søkemotoroptimalisering (SEO), men det vil bygge tillit. Hvert blogginnlegg du publiserer blir sin egen nettside, så med hvert innlegg bygger du din online-tilstedeværelse og vokser Internett-fotavtrykk. Jo større fotavtrykk, jo mer innhold Google må henvise til søkere på nettet. Det betyr at flere mennesker (potensielle nye pasienter) finner bloggen din. Når du lager innhold av høy kvalitet for bloggen din, blir fremtidsutsikterne du tiltrekker seg, og forvandlet til kundeemner, fordi innholdet får dem til å stole på deg og din praksis.

Nå som du vet hvor mye av en innvirkning en blogg kan være for din markedsføring, må du finne ut noen emner. Mange av mine klienter hevder at deres største veikryss for å starte en blogg er å finne ut hva de skal skrive om.
Det mest verdifulle blogginnholdet er pedagogisk og pasient-sentrert

For bloggen din for å generere resultater for tannpleie, trenger du innholdet for å tiltrekke interessen til potensielle pasienter – de som allerede søker på Internett for informasjon om dentalproblemer. Du kan tiltrekke disse potensielle pasientene ved å gi dem den informasjonen de leter etter. Innlegg som er selvfremmende, er ikke like verdifulle fra markedsføringssynspunkt, fordi potensielle pasienter ikke er interessert i å lese en annonse. Du må vise din praksiss kvalitet ved å hjelpe dem med sine spørsmål om tannpleie.

Her er tre eksempler …
1) 3 Advarselsskilt av påvirkede visdomstenner
Visdomstennene er noe de fleste må håndtere på et tidspunkt. Det er folk som søker på nettet akkurat nå for informasjon om å gjenkjenne et problem med deres visdomstenner. Kanskje de allerede opplever symptomer og prøver å identifisere problemet. Hvis du oppretter et blogginnlegg som forklarer symptomene som oppstår fra påvirket visdomstenn, kan disse kvalitetsutsikterne finne innlegget ditt, se at du vet hva du snakker om, og ring for å gjøre en avtale.
2) Den Ultimate Tannkrem Guide
Det er bokstavelig talt dusinvis av tannkremsvariasjoner, og dette kan være forvirrende for uutdannede forbrukere. Et innlegg som bryter dem ned, forklarer forskjellene, hvordan hver enkelt fordeler brukere, og hvilke typer tenner trenger hvilken variant som ville være et godt innlegg for å tiltrekke seg potensielle pasienter som ønsker å forbedre tannhygiene. Når de leser innlegget ditt, bygger de tillit til praksis og kan oppfordres til å gjøre deres neste rengjøringsavtale med din praksis.

3) TMJ problemer og hvordan du kan forhindre dem
TMJ-problemer stiger på grunn av høye stressnivåer i verden i dag. Flere mennesker opplever disse problemene, så flere mennesker er interessert i å lese om hvordan man kan forhindre dem. Når du gir gratis forebyggende informasjon som dette, ser dine potensielle pasienter deg som en profesjonell som er generøs med hans eller hennes kunnskap. Det gjør at treningen din virker veldig tålmodig, og viser at du prioriterer pasientens helse og velvære, i stedet for å bare tjene penger fra dem. Ironisk nok vinner denne mentaliteten deg faktisk flere pasienter, og slutter å øke inntektene dine!
Hvis du ikke har en blogg for tannpleie, mangler du noen store markedsføringsmuligheter. Bruk disse eksemplene til å gnist din brainstorming økt. Kom opp med noen andre emner som dine potensielle pasienter vil lære om. Utdanne dem om problemene som er viktige for dem, gjør din praksis veldig attraktiv.
Ikke glem – du kan få tre gode blogging ideer ved å sjekke ut vår gratis rapport, Business Blog Post Ideas for å skape ønskelig innhold.

Det er på tide å komme i gang. Glad blogging!