5 måter å forbedre innholdet ditt

Denne oppskriften forutsetter at du har prepped og satt bort målmarkedsundersøkelsen. Du kan skrive et veldig godt innhold, men hvis det ikke er relevant for målmarkedet, kommer det ikke til å være engasjerende innhold – og det er målet! Når du er sikker på at du vet hvilke temaer et segment av målgruppen er interessert i, vil disse trinnene hjelpe deg med å skape innhold.

Start med en overskrift.
Her er avtalen: 8 av 10 personer vil lese overskriften, men bare 2 av 10 vil lese resten av innholdet ditt. Virkeligheten er hvis folk ikke er fascinert eller lokket av overskriften, de kommer ikke til å lese den. Tenk på overskriften som gatekeeper til innholdet ditt.

Det er enkelt å avslutte å skrive et innhold og bare kaste en overskrift på det, men det er lett å gjøre godt innhold. Sett litt tanke på det og gjør noen lekser på hvilket overskrift som vil være mest fengslende for publikum. Det spiller ingen rolle om du gjør det først, sist eller i midten, så lenge det er effektivt.

Stryk noen søkeord.
Forutsatt at dette innholdet skal serveres på nettet, gjør deg selv en tjeneste og koble inn søkeord og / eller søkeordsetninger. Ta deg tid, gjør søkeordforskningen for å finne de spesifikke ordene og setningene som folk søker etter og koble dem inn. Du kan begynne å finne søkeord relatert til emnet ditt med Mozarts søkeordutforsker eller Google Adwords søkeordplanlegger.

Ikke overstuff søkeordene dine – det er mulig å ha for mye av en god ting i dette tilfellet. Prøv å ikke gjøre det vanskelig ved å tvinge et søkeord inn i kopi som kanskje ikke gir mening eller som gjør at du snuble når du leser det høyt. Bruk de du kan, grøft de du ikke kan, og fortsett (bonuspoeng hvis du på en eller annen måte kan kombinere en effektiv overskrift med en søkeordsetning!).

Demonstrere et behov.
Folk kan bryr seg om hva du skriver om – som er kjempebra. Andre mennesker bryr seg ikke, så du må gjøre saken for dem å bry seg om. Hvorfor er dette innholdet relevant? Hvordan kommer det til å forandre livet deres? Det er som å plutselig oppdage at du trenger noe du aldri visste at du trengte. Jeg liker å demonstrere et behov med en imponerende, sitert statistikk (bedre ennå, gjør det visuelt!).

Du kan også gjøre noen undersøkelser når forbrukerne trenger produktet eller tjenesten, og tenk på måter å ramme innholdet ditt for de øyeblikkene. Sjekk ut mikromomenter fra Google for å lære mer om forbrukeradferd.

Lag en løsning.
Å vise behov er lettere hvis du skriver et svar på et spørsmål eller løser et problem. Tenk på hvor mange ganger du har Googled noe fordi du søker etter et svar. Internett er ofte det første stedet folk går etter svar, noe som gjør dette aspektet av stykket viktig. For eksempel kan innholdet ditt være en slags «hvordan å» veilede, eller svare på en annen type spørsmål.

Bland i noen følelser.
Det er en sammenheng mellom de emosjonelle responsene på innhold og hvor mange ganger det deles. Gjør folk sint eller spent, og du vil sannsynligvis få mest engasjement. Overraskende folk og gjør dem lykkelige virker å føre til flere sosiale aksjer.

Legg til en klype visuell.
Enten det inkluderer bilder som er relevante for ditt stykke, eller å lage et bilde ut av et sitat eller statistiske, visuelle innholdsregler. Det må også resonere med publikum. Hvordan finner du ut hva de foretrekker? Prøv et par forskjellige bilder i å fremme innholdet ditt og se hva som får mest engasjement.

Hvilke typer bilder skal du prøve?

Det avhenger av din virksomhet, men ofte for produkter kan du prøve et bilde av produktet vs. et bilde av produktet som brukes – mer av et livsstilsskudd. Arbeid med fotografen og grafisk designer for å brainstorme og utvikle ideer til bilder som du kan teste.

Hvis du ikke er fotograf eller grafisk designer, ikke frykt, er det mange verktøy tilgjengelig for å hjelpe deg. Arkivbilder er tilgjengelige for kjøp gjennom nettsteder som Thinkstock og Canva er et verktøy som gjør design dumt bevis. Hvis du føler deg veldig ambisiøs – prøv å lage en infografisk som oppsummerer ditt stykke med Piktochart.