Opprette en innholdsstrategi for din tannlegeklinikk

Innholdsmarkedsføring tilbyr en stor kostnadseffektiv strategi for enhver type virksomhet å bruke for å bygge merkevaren og utvide navnegenkjenning. Dessverre, hos Local Fresh ser vi mange av våre dental praksiskunder undervurderer hva innholdsmarkedsføring kan tilby sin virksomhet. Mange vellykkede tannleger kjøper inn i misforståelsen at tannlegen ikke kommer til å leke med de samme markedsføringsleker som andre næringer på grunn av mangel på kommersiell appell. Mange pasienter har en tendens til å se å besøke tannlegen som en læreplass, så hvorfor vil de lese innhold produsert av tannlegen sin?

I sannhet har en tannpleie den samme muligheten til å implementere en overbevisende innholdsmarkedsføringsstrategi i din lokale annonseringsstrategi som et bakeri, en boutique eller en hvilken som helst annen virksomhet som tilbyr et mer kommersielt tiltalende produkt. Hvis du for tiden sitter fast på å generere ideer eller lurer på hvor du skal begynne, har Local Fresh dekket deg. Her er noen viktige skritt du kan ta for å utvikle en overbevisende og effektiv innholdsmarkedsføringsstrategi.

Content Marketing Primer

Før vi dykker dypt inn i hvordan du bygger en vellykket innholdsmarkedsføringsstrategi, la oss først ta et øyeblikk for å gå tilbake og svare på spørsmålet – Hva er innholds markedsføring?

Ved roten innhold markedsføring er bare en annen måte å annonsere virksomheten din. I stedet for tradisjonelle annonser, for eksempel reklame, billboard eller en Yellow Pages-annonse, annonserer markedsføringsstrategier for en bedrift gjennom opprettelse av blogginnlegg, videoer, infographics, bilder og andre vanlige delte elementer.

For å gi deg en bedre ide om hva vi snakker om, tenk på den siste gangen du sjekket Facebook. Hvis du har lagt merke til at blogginnlegg blir promotert eller delt, eller se artikler som inneholder topp 10 lister eller som forklarer et bestemt emne, er dette alle eksemplene på innholdsmarkedsføring.

Der innholdsmarkedsføring virkelig avviger fra tradisjonell annonsering, er i fokus på å gi leseren eller brukeren verdi. For eksempel har denne tannlege en utrolig god innholdsstrategi for hans klinikk.

Tradisjonell annonsering er fokusert utelukkende på å fremme en bedrift eller en merkevare. Ved økt eksponering håper en praksis å tiltrekke seg flere pasienter.

Fokuset på innholdsmarkedsføring er å gi potensielle pasienter verdifull informasjon. Pasienten leser innlegget, lærer noe av verdi, og søker deretter ut virksomheten som ga informasjonen.

For eksempel, la oss si som en tannpleie du publiserer og markedsfører et blogginnlegg om viktigheten av pasienter som bruker forsikringsfordelene innen årets slutt. En Facebook-bruker leser innlegget og tenker: «Jeg vil ikke kaste bort fordelene mine, og jeg har ikke hatt en rengjøring ennå i år.» De går da ut til øvelsen som skrev innlegget for å planlegge en avtale fordi de var de som plantet frøet og ga dem det verdifulle rådet om ikke å kaste bort penger.

Innholdsmarkedsføring har også en fordel når det gjelder å bringe nye besøkende til et bedrifts nettsted.

Med tradisjonell annonsering plasserer en bedrift en annonse online, og håper at tilbudsteksten er overbevisende nok til at brukerne klikker på annonsen. Dette er den grunnleggende strategien bak annonseplasser som Google Adwords.

Med innholdsmarkedsføring skaper en bedrift et interessant blogginnlegg fullt av nyttig informasjon. En bruker, interessert i å lære mer om emnet, klikker på innlegget og blir tatt til bedriftens nettside. En gang på nettstedet ditt er det langt lettere å overbevise potensielle pasienter for å utforske de produkter og tjenester du tilbyr. På samme måte er kampen allerede vunnet.

Ok, nå som vi har fastslått hva innholdsmarkedsføring er og hvordan det kan gi mer verdi til din bedrift, la oss dykke inn i disse trinnene:

1.) Kjenn nisje

Hvis du ikke har noen erfaring med innholdsmarkedsføring eller til og med i innholdsskaping, må du begynne med å få bedre forståelse for innholdstyper som målgruppen din – potensielle nye pasienter – som den beste. Se på nasjonale eller lokale blogger for å se hva andre tannleger skriver om. Se for å se hvilke typer emner som trender på sosiale medier, og i Google-søk for å se hvilken type tannlegerelaterte spørsmål folk spør. Ved å få en bedre forståelse av innholdstyper, vil publikum finne mest nyttige, du øker antall sidevisninger innlegget ditt vil motta og nummerere brukere som besøker nettstedet ditt.

Vær også oppmerksom på at du som en tannpleie ikke prøver å få innholdet ditt til et globalt publikum. De fleste pasientene ser mest ut til en tannlege innen 10 miles fra hjemmet. Så vær sikker på at når du ser etter emner, vurderer du hva folk i samfunnet ditt vil finne mest nyttige mer enn hva som ville appellere til mennesker overalt.

Et godt eksempel på dette er stater som Oregon som krever barn 7 og yngre som starter offentlig skole for å gjennomgå en dental screening. Hvis du er en dental praksis i en stat med denne typen lov på plass, så vil en bloggpost som utdanner foreldre om behovet for å få undersøkt barna, være en flott en for å fremme flere uker før skolen starter.

2.) Vet hva slags innhold du er komfortabel å skape

Begrepet innhold kan gjelde for nesten alt. Fra blogginnlegg og hvite papirer til videoer og infographics, vil du ha mange alternativer når det gjelder å skape innhold for publikum å konsumere.

Når du velger typer innhold som skal opprettes, er det viktig å spille etter dine sterke sider. Blogginnlegg krever at du har mulighet til å engasjere med publikum mens du skriver sterk kopi som tydelig forklarer poenget ditt. Infographics krever å ha litt ferdighet med design, mens video krever å ha riktig utstyr og tid, i tillegg til å ha karisma og tillit for å være foran kameraet.

Å vite hvor styrken din ligger og være komfortabel med å jobbe innenfor dette mediet, vil føre til at du skaper sterkere og mer overbevisende innhold enn å prøve noe du vil være mindre effektivt og komfortabelt med.

3.) Generer ideer

Nå som du vet hva slags innhold du vil opprette og hva publikum vil finne mest verdifulle, er det på tide å begynne å generere ideer. Hvis din tannpleie spesialiserer seg på et bestemt felt, service eller prosedyre, er dette et utmerket sted å starte.

Som en generell regel, prøv å gjøre innholdet ditt så eviggrønn som mulig. Dette betyr at du fokuserer på generelle temaer leserne kan bruke like effektivt uansett om de leser innlegget i morgen eller i 2 måneder. Evergreen-emner kan inkludere hva som skal gjøres i en tannhelse, når du skal få brystvorter, hvordan du bryr deg om din munnhelse når du er gravid, tegn på tannkjøttsykdom, de beste tannhygienevanene, etc. Du får ideen.

Takk til Google, når folk søker etter svarene på disse vanlige spørsmålene, og når plasseringen er slått på, vises bloggen din. Å se svarene på spørsmålene dine og se deg tilgjengelig for å behandle dem, vil øke antallet nye pasienter du har kommet gjennom dørene dine.

4.) Opprett et publiseringsskjema

Konsistens er viktig når du prøver å utvikle et publikum. Et markedsføringsstrategi for innhold vil ikke fungere hvis du bare publiserer nytt innhold en gang i noen uker eller tilfeldigvis fra tid til annen. Med mindre du lager en redaksjonskalender, kan det hende du også finner det vanskelig å finne tid til å utvikle typen høy kvalitet innholdet din blogg trenger.

Ved å opprette en innholdskalender har du muligheten til å planlegge på forhånd emner, tider og plattformer for publisering av innholdet ditt. Denne typen tidsplan kan gå langt i retning av å holde deg på sporet og innholdet ditt på kvalitetsnivået du trenger for å lykkes.

5.) Start å lage

Nå som du vet det grunnleggende om hvordan du starter innholdsstrategien, er alt som er igjen, for deg å begynne å skape. Hvis du trenger hjelp med å utvikle en overbevisende innholdsmarkedsføringsstrategi, er vårt team av tannpleiemarkedsføringseksperter hos Local Fresh her for å hjelpe. Vi har erfaring med å administrere innholdsstrategier for dusinvis av våre dental praksisklienter og kan hjelpe deg med å utvikle stemme og innhold for å holde pasientkalenderen full.